sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Mekkoloita

Paitatehdas pisti pillit pussiin vähäksi aikaa ja sen tilalle nousi mekko- ja pipotehdas.

Kaksi ylempää matkasivat viikonloppuna miehen siskontytölle, jolla on hauska siskomainen suhde meidän tytön kanssa. Ovat hyvää pataa ikäerosta huolimatta, mutta osaavat myös kinastella ja kadehtia toisiaan aitojen siskosten tavoin :). Nyt tylleröt saavat vähän samistella, bambimekko on samanlainen kuin aiemmin omalle tytölle tekemäni, mutta pienemmässä koossa. Tein molemmille myös kirahvimekot, alimpana oleva isompi mekko on tehty samanmalliseksi kuin pienemmän serkuksen päällä nähty P.O.P:n mekko (-->"äiti, minäkin haluan tuommoisen mekon!")


Kaavat: OB Little Roses
Kankaat: Bambi Pehemiältä, kirahvi kangashamstereiden kautta

 Kaavat: yläosaan hyödynnetty OB:n Pupunen -kaavaa, täyskellohelma leikattu vapaalla kädellä.




Kellohelmamekkoon kokeilin myös trikoosuikaleista tehtyä lettiä vyön virkaa toimittamaan. Aika kiva siitä tuli ja toimii hyvin tällaisena koristevyönä, kun joustaa sopivasti.

Pitäisi totisesti ottaa enemmän sovituskuvia, koska nämäkin mekot näyttivät tyttöjen päällä niin paljon paremmilta kuin tasossa. Mutta ei oikein innokkaita poseeraajia tahdo löytyä :). Käyttöön mekot kyllä kelpaavat, alimmainen on ollut jo useamman kerran päällä, vaikka valmistui vasta tiistaina.

6 kommenttia:

  1. Tykkään kyllä kaikista (: itelläki jonkinmoinen letti-idea pyörii päässä, mutta saa nähdä mihin suuntaansuuntaan se muotoutuu.

    VastaaPoista
  2. Tulin tänne PPOI:n kautta. Hienoja mekkoja<3. Minullakin on bambikangasta, mutta en raaski siitä mitään ommella, kun lasten vaatteet jäävät niin nopeasti pieneksi :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista! Bambikangas on minunkin suosikkini <3. Tuo lettijuttu on aika kiva, fb:n ryhmästä sen bongasin ja taitaa tulla käytettyä muuallakin.

    VastaaPoista
  4. Ja Johanna, lämpimästi tervetuloa lukijaksi!

    VastaaPoista
  5. Nää oli niin ihania. Ihanat samikset serkut. Bambimekot saivat paljon kiitosta juhlissa.

    VastaaPoista